Den el vi levererar är garanterad CO2 fri och ursprungsmärkt vindkraftsel

Vill du ha el producerad med vindkraft - får du det genom att teckna elavtal med oss. Vindenergin har sitt ursprung i solen. Solens värme och de temperaturskillnader som uppkommer bildar olika lufttryck, vilket sätter luften i rörelse och det börjar blåsa. Vinden är förnybar och en ren energikälla som inte ger några utsläpp under produktion. Vindkraften är också oändlig och svarar för en allt större del av Sveriges energiförsörjning.

Vindkraften är ursprungsmärkt, vilket möjliggör att vi kan garantera att den el vi levererar kommer från våra egna vindkraftverk och parker. Som kund hos Arise får du all din el producerad av vindkraft från svenska vindkraftverk. Vi granskas årligen för att säkerställa att din el kommer från vår vindkraft och att vi tillför elsystemet lika mycket elkraftsel som du förbrukar.

Företag och organisationer som vill ha en offert på vindel är mycket välkomna att kontakta oss via nedanstående kontaktinformation eller skicka in en intresseanmälan som ni hittar i menyn.

Kontakt vid frågor om el:
Gary Ericson
Marknadschef
+46 705 44 58 85
gary.ericson@arise.se